Det nærmer seg årsmøte!

Hei og hopp!
Håper du koser deg i høstsola OG at du har tenkt deg innom BT3A.13 (Bioteknologibygget, 3 etg.), torsdag neste uke, altså den 16.11, kl 16!!
Det er duket for
årsmøte i Naturforvalterlaget, og et av hovedpunktene er valg av nye styremedlemmer!

Ps: 
Det blir bestilt pizza, så vær så snill klikk ?bli med? hvis du er på facebook så vi får en formening om hvor mange vi blir.


Her er en liten oversikt over stillingene som skal velges: 


Leder:

Å være leder kan høres litt skummelt ut, men der er det ikke. Stillingen som Leder innebærer, kort og godt, et overordnet ansvar for at alt er på stell. Lederen lager innkallinger til møter og fungerer som ordstyrer under disse. Stillingen innebærer også det å følge opp de andre styremedlemmene og se til at oppgaver som er gitt blir gjennomført. Det er viktig at lederen har oversikt og klarer å ta valg og vurdere prioriteringer. 

 

Nestleder:
Stillingen nestleder innebærer å skrive referat, oversette informasjon til engelsk, og hjelpe styreleder med det som trengs. Noen ganger kreves det at du stepper inn i rollen som leder, at du tar ordet, tar beslutningen, og gir ut følgende ansvar. Økonomiansvarlig:
Økonomisk ansvarlig har ansvar for å søke om velferdsmidler, gjøre innkjøp (eller gi igjen for utlegg), samt føre regnskap og lage budsjett. Økonomisk ansvarlig fører i samarbeid med leder, medlemsliste og passer på at alle har betalt kontingent. Økonomisk ansvarlig styring med NF- lagets DNB- bankkonto 1644.26.63444 og har tilgang på nettbanken til denne. 
Arrangementansvarlig:

 

Arrangementansvarlig:
Arrangementansvarlig har ansvar for at aktivitetene blir gjennomført på en god måte, og at aktiviteter blir formidlet til studentene i god nok tid i forveien. Det er du som blir kontaktpersonen mellom Naturforvalterlaget og de man måtte kontakte for diverse aktiviteter. Som arrangementansvarlig får man altså ta del i hvordan Naturforvalterlaget skal driftes, og hva man ønsker å gjøre av sosiale og faglige aktiviteter.


Markedsføringsansvarlig:
Markedsføringsansvarlig har ansvar for at foreningens glade budskap når ut til studenter på bachelor og eller master i naturforvaltning (og andre interesserte). Proklamering, informering samt orientering kan skje via nymoderne, internettbaserte tjenester som facebook, instagram og blogg, men også gjerne på den mer gammeldagse korktavlen. I tillegg følger et lite redaktørverv der innehaver av Markedsføringsansvarligvervet, i samarbeid med representanter fra de andre linjeforeningene på MINA, sørger for at Eviggrønn kommer på trykk en gang per semester.

Styremedlem (Potet):
Styremedlem er en ?potet? som brukes til det meste. Den faste oppgaven er å holde kjøkkenkroken på discorommet ryddig annenhver uke. Hvis det trengs hjelp til å ordne arrangementer, idémyldring på møter eller rett og slett bake en kake, så er styremedlemmet der.

 

Har DU lyst til å være med å gjøre Naturforvalterlaget enda bedre neste år? Nå har du sjansen til å være med, få masse god erfaring og ikke minst ha det veldig morsomt! 


Torsdag den 16.11, klokka 16 altså! Husk å si ifra om du vil ha pizza! ;) Sees der!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Naturforvalterlaget

Naturforvalterlaget

42, Ås

Naturforvalterlaget (NF-laget) er linjeforeningen på NMBU for bachelor i økologi og naturforvaltning, master i økologi, master i naturforvaltning og andre interesserte. Her legger vi ut nyheter, bilder og oppdateringer fra det vi driver med!

Kategorier

Arkiv

hits