Tilbakeblikk på vinterens hyttetur!

Hei!

Helgen 17. til 19. mars var naturforvalterlaget på hyttetur. Planen var å dra til Sandorenhytta, men dagen før avreise fikk styret beskjed om at peisen på hytta var ødelagt og det ville bli en kald kald helg. For tredje gang på rad sto NF-lagets hyttetur i fare for å bli avlyst! Denne Sandorturen var nemlig først bestilt i 2015. Heldigvis for oss åtte påmeldte stilte leder, Evan, sin familiehytte på Blefjell til disposisjon, og vi var back on track!

To ganske stappa biler kjørte fra Ås fredag ettermiddag, en firhjulsstrekker og en rød polo. Firhjulsstrekker føyk opp den snirklende grusveien til hytta tross de speilglatte partiene. Poloen derimot sklei elegant baklengs i nedoverbakke og landa i grøfta et par hundre meter fra målet. Halvveis i grøfta og halvveis på tvers av veien sto poloen og sperret inngangen til hyttefeltet.  Etter en times tid med et virvar av hodelykter, granbar og grasiøse menn på glattis fikk vi (les de) ut bilen (min).

Et illustrerende bilde.

Tross noen hindringer kom alle seg opp til hytta tilslutt og det ble en skikkelig hyttehelg. Sola steikte som på en påskedag og det ble langrenn, grillings, skihopp, kakao og kvikklunsj. Pluss litt pils, brettspill og enda mer bål. Ja, hva mer kan man ønske seg?


Det var også med en firebeint en.

 

Takk for turen alle sammen!

Emma Kuskemoen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Naturforvalterlaget

Naturforvalterlaget

41, Ås

Naturforvalterlaget (NF-laget) er linjeforeningen på NMBU for bachelor i økologi og naturforvaltning, master i økologi, master i naturforvaltning og andre interesserte. Her legger vi ut nyheter, bilder og oppdateringer fra det vi driver med!

Kategorier

Arkiv

hits