Presentasjon av styreverv

Som dere selvfølgelig vet nærmer det seg årsmøte, og styret i NF-laget skal byttes ut. Å ha et styreverv er spennende og givende, og ikke minst helt nødvendig at noen har for at foreningen skal leve videre! Her kommer en presentasjon av de forskjellige vervene, så man ikke lenger skal være i tvil OM man vil ha et verv, men om HVILKET verv man vil ha.

Leder

Føler du din indre diktator trenge fram? Har du lyst til å ha det siste ordet og kunne sakte men sikkert ta over herredømmet som kalles Naturforvalterlaget? Da er lederrollen perfekt for deg! Og slapp av, det er ikke så mye styr og stress som det du innbiller deg. Kan kanskje si at dette er en av de chilleste stillingene i styret! Som leder går arbeidsoppgaven din hovedsakelig ut på å være ordstyrer, passe på at alt er i orden og at alle gjør sitt. Man gjør også interessante ting som å skaffe sponsorer, fikse promoteringsplagg og tvinge inn nye medlemmer på stand! Dette er et verv jeg har lært mye av og er utrolig glad for å ha hatt, og det har vært utrolig gøy! Så håper at DU føler kallet og kan ta over denne viktige og artige rollen som leder i Naturforvalterlaget!

Hilsen Emma Andrea Sørensen, leder 2016
 

Nestleder

Liker du å ta mye ansvar, men ikke ha det endelig ordet? Da er dette stillingen for deg! Det jeg har tatt mest ansvar for er å rydde opp i gamle medlemslister og med dette på stell er det bare å rekruttere i vei for flere nye. Så er det å skrive referat fra hvert møte, kanskje dette ikke høres så spennende ut, men det er nyttig å lære. Det morsomste har vært å organisere og hjelpe til med våre arrangementer, det er utrolig tilfredsstillende å se en interessert samling på fagkveld, en glad gjeng på tur eller å kose seg rundt bålet. Stillingen er det du gjør det til, engasjement og initiativ tar deg lang vei! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok dette vervet, det har vært et artig, lærerikt år med mye gøy, litt jobb og mange nye gode vennskap! Vil du skape et bra miljø på linja di, så ta stillingen, bli med i styret!


Hilsen Anne-Marie Austad, nestleder 2016
 

Arrangementsansvarlig

Like du stille i stand ting, ta initiativ, eller kanskje du bare liker å se ditt eget fjes på sosiale medier? Da er det arrangementssjef du bør bli! Du behøver ikke å være übersosial, men du må like å ha ting på stell og klare å holde tidsfrister. Om du i tillegg har supre Paint-skills så er du den perfekte kandidat! Det er ved arrangementene sine at linjeforeninger gjør seg synlige og gir noe tilbake til medlemmer, så det utvilsomt en viktig rolle. Jeg gikk inn i vervet uten store forhåndskunnskaper, det er ikke noe problem for læringskurven er bratt og i et styre så hjelper man hverandre. Dersom du finner deg selv sittende på årsmøte med tusen små (NF-)sommerfugler i magen så er det bare å hoppe i det for du kommer ikke til å angre!


Hilsen Emma Kuskemoen, arrangementansvarlig 2016

Økonomiansvarlig

Ønsker du å bidra? Og er du ryddig? Naturforvalterlaget søker en ny økonomiansvarlig! Hovedoppgavene ligger i å følge budsjettetet, føre regnskap og tar viktige avgjørelser om hva styret har råd til og ikke. I denne stillingen lærer man hele tiden noe nytt og det er en veldig god erfaring å ha med seg videre i foreningslivet så vel som hjemme. Styret søker en som er ryddig, strukturert og evner til å ta i et tak! Hva man gjør det til er opp til en selv, og det er gode muligheter for å yte utover stillingsbeskrivelsen, da man er involvert i alle prosjekter Naturforvalterlaget tar for seg!


Hilsen Even August Bremnes Stokke, økonomiansvarlig 2016

Markedsføringsansvarlig

Som markedsføringsansvarlig i NF-laget er man et styremedlem som deltar i planlegging og gjennomføring av alt foreningen driver med, i tillegg til å ha ekstra ansvar for å markedsføre foreningen. Det går stort sett ut på å lage og henge opp plakater når det trengs, drive bloggen, og å gjøre folk oppmerksomme på organisasjonen og arrangementene våre. I tillegg har jeg fått gjøre mye annet morsomt, som å være quizmaster på bålkvelder og å være med på arrangere fester og andre arrangementer. Er du interessert i å være med å styre NF-laget, uten å ha veldig store ansvarsoppgaver? Da kan markedsføringsansvarlig være et morsomt og lærerikt verv der man får brukt kreativiteten! Et verv i linjeforeningen anbefales sterkt til alle, uansett studieår!


Hilsen Kari Hegtun, arrangementansvarlig 2016

Styremedlem

Er du god til å gjøre litt av alt? Liker du å bli dytta rundt? En røver på å lage kaffe? Da er styremedlem noe for deg! En styremedlem er en ekstra person som hjelper til der det trengs. Styret er fullverdig uten et styremedlem, men det er ypperlig med og vil ikke være foruten! Siden du gjør litt av alt vil arbeidsoppgavene alltid variere litt. Vet du å skrive søknader, men ikke resten av styret? Der kommer du inn! Kjenner du noen som selger ved til en god pris? Perfekt! Kan du fibonaccitallene utenat! Det er det behov for! Eller, kanskje ikke her da? Men å kunne din fibonacci er kult det! Og sånne kule folk trengs i Naturforvalterlaget! Så kort fortalt, en styremedlem er en som støtter opp styret, og hjelper til der måtte være behov, uten å ha noen spesielle arbeidsoppgaver. Det er et givende og morsomt verv som jeg vet at DU passer til!

Hilsen Mikaela Embla Olsen, styremedlem/potet 2016

Maskot

Ugleif er maskot. OBS! Dette vervet er ikke på valg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Naturforvalterlaget

Naturforvalterlaget

41, Ås

Naturforvalterlaget (NF-laget) er linjeforeningen på NMBU for bachelor i økologi og naturforvaltning, master i økologi, master i naturforvaltning og andre interesserte. Her legger vi ut nyheter, bilder og oppdateringer fra det vi driver med!

Kategorier

Arkiv

hits